2010. október 4., hétfő

Októberi hírlevél

Októberi hírlevél

Sziasztok ez itt a PASO októberi hírlevele.
Benne rengeteg videó, temérdek kép és még több információ!

* Őszi turné, stúdiózás, MR2 Akusztik
* PASO a MR2 top 30-as listáján első helyén
* Do The Rocka Style videó
* Okt. 8. péntek - A38 - PASO, Dubaku, Skafunderz
* Okt. 9. szombat - FeZen nyitóbuli - Szfehérvár
* Okt. 15. - Okt. 16. Szombathely - Sopron
* PASO Ska-Reggae Club, soundsystem bulik, dobsuli
* Szobasziget
* LGT, Cseh Tamás átdolgozásaink

Őszi turné, stúdiózás, MR2 Akusztik

Nagyon sűrű és rendkívüli koncertekkel teli nyarat tudhatunk magunk mögött. Óriási volt ez a fesztiválszezon is, jártunk a legnagyobb hazai fesztiválokon és külföldön is: Hollandiában, Szerbiában, Horvátországban, Németországban, Belgiumban, Romániában, Szlovákiában, Ausztriában és Csehországban. Illusztrációként álljon itt egy videó Gentből: , a Krk szigetről: és Atwerpenből: http://www.youtube.com/watch?v=SOL4SASdcOs.

Az ősz sem telik majd tétlenül, terveink szerint ellátogatunk Tata, Bécs, Esztergom, Székesfehérvár, Miskolc, Sopron, Szombathely, Szeged, Debrecen és Pécs városába is, illetve természetesen Budapesten is fellépünk (a dátumokért és a pontos részletekért figyeljétek a www.paso.hu -t).

A koncertezés mellett e hónap második felében stúdióba is vonulunk, hogy új dalokat rögzítsünk, a magunk- és valamivel később kedves közönségünk szórakoztatására. Ha pedig már a rögzített hanganyagoknál tartunk, készült egy akusztikus koncertfelvétel is kis zenekarunkkal a Magyar Rádió 8-as stúdiójában, amit az MR2 Akusztik című műsorában hallhattok majd (nov. 9-én, ismétlés: nov. 13-án). Vendégünk Harcsa Veronika volt. Szőke Ricsi oldalán találhattok egy pár fotót az eseményről:

PASO a MR2 top 30-as listájának első helyén

A "Do the Rocka Style" című dalunk szeptember 12. és 19. között vezette az MR2 Petőfi Rádió legjátszottabb számainak listáját. A szám hetek óta szerepel a top 30-as listán. Ennek nagyon örülünk. Ha Ti is örültök neki, akkor nyugodtan írjatok levelet az MR2-nek, amiben biztosítjátok a szerkesztőket erről :)

Do the Rocka Style videó

A fenti hírhez kapcsolódik, hogy - a Hungarian Dish, a Miu-Miújság? és a Vampires után -elkészült egy újabb videó a Feel the Riddim! lemezünkhöz, ezúttal koncertfelvételek és turnévideók felhasználásával. A nyár hangulatát megidéző "Do the Rocka Style" montázst Horváth Viktor rakta össze.


Okt. 8. A38 - PASO, Dubaku, Skafunderz, PASO Soundsystem, Sound Sistaz

Az őszi klubszezont az A38-on nyitjuk, október 8-án, pénteken egy óriási buli keretében. Az est különlegessége, hogy tv felvétel zajlik majd, így aki szeretné viszontlátni magát majd a képernyőn, az semmiképp ne hagyja ki ezt az esti alkalmat. Játszunk majd új PASO dalokat, illetve biztosan felbukkan egy-két olyan megoldás, amit az Akusztik felvételénél alkalmaztunk.
Vendégeink az este a debütáló koncertjét tartó, különleges felállású Dubaku Band és a debreceni fenegyerekek csapata, a Skafunderz.
A Dubaku Band egy tíz tagú reggae allstar csapat, amiben a Budapest Riddim Band, az Another Day és a T-Rex Riders tagjai kísérik CéAnne-t (Bp Riddim, ex-Zagastic) és Doki-t (Another Day, Jah’s Warriors), előadva kedvenc roots reggae dalaikat. Repertoárjukban számos emblematikus reggae előadó dalai és örökzöld slágerei mellett néhány méltatlanul "elfeledett remekmű" is szerepel. Ilyesmire lehet számítani (bár itt hiányzik 4 tag a bandából):

Kelet-Magyarország ska életének mozgatórugója a Skafunderz zenekar. Rég láttuk már őket vendégül. Táncos, energikus, néhol punkos ska-t játszanak rajzfilmbe illő szövegekkel. Aki esetleg nem tudná, Tony Ass náluk kezdte pályafutását. Itt egy hangulatos kis videó a bandától:
Az estén fellép még a PASO Soundsystem és a Sound Sistaz is, így biztosan hajnalig tart majd a mulatság. A koncertek 21h-kor kezdődnek.
További részleteket itt tudhattok meg:

Okt. 9. FEZEN Klub nyitóbuli - PASO, Lions of Suburbia

Óriási nyitóbulira lehet számítani Székesfehérváron a FEZEN klubban október 9-én, hiszen minket kérték fel, hogy indítsuk útjára az őszi szezont, mi pedig nagy örömmel vállaltuk a feladatot. Előttünk nem más játszik, mint a korábban Escape néven ismert helyi hősök, a Lions of Suburbia. Figyelem! Létszámstop lesz, maximum 500 embert engednek be a klubba ezen az estén. További információk:


Okt. 15-16. Szombathely - Sopron - PASO

Az őszi turnén belül egy mikroturnét ejtünk meg október 15-én és 16-án. Pénteken a Szombathelyen, a legendás Végállomás klubban játszunk, szombaton pedig Sopronban, a Hangárban perdítjük táncra lelkes közönségünket. Gyertek el Ti is!



PASO Ska-Reggae Club, soundsystem bulik, dobsuli

Új helyszínen, a Morrison's Közgáz klubban (1093 Budapest, Fővám tér 8.) indul újra kéthetente szombaton, élő koncertekkel és soundsystemekkel a PASO Ska, Reggae Club!

Ez első buli:
Október 30. szombat, 21:00
Kingston Cruisers koncert, PASO Soundsystem (KRSA, Lipi Brown, Áfonya) & Sound Sistaz
Belépés ingyenes 21h-ig, utána 500 HUF

Szerdánként továbbra is Simmer Down ska, reggae party a Filterben (Bp. Almássy u. 1.) 22:30-04:00-ig Lipi Brownnal, Selecta Áfonyával és vendégeikkel. A belépés ingyenes!

Október 29-én pedig a Könyvtár Pincklubban (Múzeum krt. 4.) lesz ingyenes PASO Soundsystem (KRSA, Lipi Brown, Áfonya) és Sound Sistaz buli.

Lipi Brown 2 éve működő dobsulija a nyári szünet után ismét felvételt hirdet. Érdeklődni a lipipaso@gmail.com címen lehet.

SzobaSziget

Végeztül egy-két bónusz videó és kép arról a varázslatos estéről, amit a Szobasziget keretében töltöttünk el egy VII. kerületi bérház udvarán. Köszönjük a ház összes lakójának, különösen vendéglátóinknak és a Szigeteseknek, hogy összehozták ezt a szürreálisan jó élményt és adhattunk egy partizánkoncertet ezen a nem mindennapi helyszínen. Reméljük a képekből és videókból átjön az élmény!
Lakótelep:
Babylon Focus:
Hngarian Dish:
Budapest:
képek:

LGT és Cseh Tamás átdolgozásaink

Ha pedig már ismét a videóknál tartunk, akkor zárjuk a hírlevelet két koncertfelvétellel. A különlegességük az, hogy az egyik azt örökíti meg, hogy hogyan játssza a PASO az LGT "Mindenki másképp csinálja" című dalát, míg a másikon az "Amikor Desiré még munkásszálláson lakott" című Cseh Tamás átdolgozásunk látható és hallható, amint azt előadjuk a Sziget Világzenei Nagyszínpadán.
LGT:
Cseh Tamás:
Mindkettő megjelent lemezen is. Az előbbi ezen , az utóbbi pedig ezen a korongon kapott helyet.

Köszönjük, hogy elolvastad hírlevelünket, kövess minket Facebook-on is!

Üdv,
PASO

http://paso.hu
http://myspace.com/paso-
http://youtube.com/pannoniaallstars
http://facebook.com/pannoniaallstars

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése